Feil ved lasting av sider i Firefox

Har hatt litt problemer i det siste med at firefox ikke finner siden eller at den ikke laster css eller grafiske elementer når jeg går til en side. ffJeg googlet litt på dette og fant en løsning som fungerte for meg.

DNS forhåndshenting (prefetching) er utført for å hente domenenavn til IP-adresser under lasting av nettsider. Hvis en side inneholder koblinger, bilder eller annet innhold fra ulike domener, vil flere DNS-forespørsler gjøres på en gang. Dette kan bryte DNS videresendingen i enkelte rutere, og du vil da kunne se «Server not found» feil for mange nettsteder.

Du skrur dette av i nettleseren på følgende måte:

Skriv inn «About:config» i adresselinjen på firefox nettleseren, trykk på knappen som sier at du er klar over risikoen og ønsker å gå videre.

Høyreklikk på raden og velg «new -> boolean» («ny – boolsk» på norsk).

Skriv så inn «network.dns.disablePrefetch» og trykk på enter, det vil da se sånn ut.

prefetchPass på at den står til «true».

Dette hjalp for meg, håper det gjorde det for deg også.