Galskap i hverdagen

73_1808347774_xl

Galskap i hverdagen. Som kjent så skal jeg gifte meg i slutten av August med min bedre halvdel, 31. for å være eksagt. Så det er mye som må ordnes og fikses i forbindelse med dette. Mitt oppi bryllupsforberedelser (og ny jobb, begynte 1. juni, skriver mer om dette senere) så fikk vi ordnet en privatvisning av en leilighet, vi har begge tittet litt på Finn.no med jevne mellomrom, mest fordi det er moro å følge med litt, men denne gangen var vi begge sikre på at denne ville vi se på, for den passet oss perfekt, 3 soverom, godt med plass og genial utsikt.

Enden på visan ble at vi kjøpte leiligheten, dagen før visning. Dette satt jo igang et annet problem, selge leiligheten vi har. Vi kunne jo ikke betale på to leiligheter for lenge, da dette blir veldig dyrt. Så vi satt like godt igang prossessen med å selge leiligheten vi har, den ivrigste megleren fikk jobben (ja vi hadde flere innom), han mente vi skulle greie å holde visning (og forhåpentligvis selge) før vi reiste på brullypsreise. Noe som effektivt betydde litt i overkant av 2 uker fra kontrakt med megler var signert til vi skulle ha første visning. Vi reiser nemlig på to uker bryllupsreise dagen etter brullypet.

Den siste uken har vi hatt takstmann og fotograf innom. De av dere som har solgt før vet at det må ryddes ganske brutalt, ikke fordi det er rotete, men det skal være så lite personlige greier og ting som mulig i leiligheten på bilder og på visning. Noe som betyr at vi har fyllt en 8-9 flytteesker med bøker, spill, bilder og annet vi har stuet bort her og der, som det ofte blir til når man har lite plass, men mange ting. I tillegg til dette har vi løpt mellom kontraktsmøter og signeringer av diverse dokumenter hos meglere og bank.

2013-08-20 18.34.07Vi leier som kjent en garasje hvor vi har hobbyverksted, dette ønsket vi å dele med noen andre for å kutte litt ned på utgiftene, så i den sammenheng har jeg også ryddet klart der ute. Ny «leieboer» kommer inn der fra 1. september.

Til uka har vi visning av vår leilighet på onsdag eller torsdag, vi skal ha en IT Workshop på jobben onsdag og torsdag hvor det kommer folk fra Sverige, Finnland, Danmark og Romania, og jeg skal holde innlegg om ikke mindre en fire forskjellige emner, på engelsk.

Også brullypet da, må ikke glemme bryllupet.

Jo også forresten, vi flytter inn i den nye leiligheten helga etter bryllupsreisen.