Da var jeg jaggu gift

1185916_10153228573445393_1893156477_n

Da var det overstått, jeg og min kjære ble viet i Tinghuset i Lillestrøm fredag (30.08.13) sammen med nærmeste familie og forlovere.

Mange har spurt meg hvordan det føles, svaret er enkelt: «mye det samme, bare mindre stressa». Jeg har vist lenge at Jeanette var dama jeg skulle dele resten av livet med, så dette var for meg mer en formalitet enn noe annet.

Etter vielsen tok vi noen bilder nede ved Nitelva og etterpå hadde vi litt å spise på Fagerborg hotell. Bildene etter vielsen ble tatt av Camilla Smistad Tofterå, mest kjent for sine bilder i Gatebil Magazine. Et av hennes bilder har jeg lagt ved til høyre, resten legger jeg ut når jeg får dem ferdig behandlet fra henne.

Lørdag (31.08.13) hadde vi selve bryllupsfesten, grunnen for at vi gikk for denne løsningen var at de på tinghuset har sluttet å vie folk i helga. Festen holdt vi på Slogum Gård ikke langt fra Lillestrøm.

IMG_8792Vi ankom festen i min kones drømmebil, en 1965 Ford Mustang, bilinterreserte som vi er så var det et naturlig valg å ankomme festen i noe spesielt, Mustangen var første bilen som sto på lista mi når jeg skulle ordne transport til festen. Bilen var en kliss original bil, selv lakken var original.

Når vi ankom sto middagsgjestene å ventet på oss, stivpyntet og klare. Vi hadde bestemt oss for å prøve å holde kostnadene nede (les mer om hovedgrunnen her). Så vi inviterte kun nærmeste familie og forlovere med følge til middag, de andre inviterte kom til kaffe og kaker senere på kvelden.

IMG_9066Vi spiste en god treretters middag. Det ble holdt flere fine taler, vi setter veldig pris på det som ble sagt.

Kake og dans ble det også utover kvelden, vi droppet den mer tradisjonelle brudevalsen og gikk heller for en rolig dans. Moro at så mange danset med oss.

Takk til alle som kom for morsom kveld og skikkelig god stemning, dette er en dag (eller to) vi aldri kommer til å glemme.

Takk til de som hjalp til med å få dette til å bli en minnerik feiring, min bror Eirik for en effektiv og god toastmaster jobb, foreldre på begge sider og forlovere.

Og sist, men ikke minst, takk for alle fine gaver!

Mer bilder fra bryllupet kommer når vi kommer hjem fra bryllupsreise, skriver dette på en laptop fra leiligheten vi har leid i Lisboa, Portugal.