Bryllupsreise til Lisboa, Portugal

Portugal_030913_1

Dagen etter bryllupsfesten dro jeg og min kjære til Lisboa, Portugal, der har vi leid en leillighet midt i gamlebyen. Leilighetskomplekset er av nyere dato på innsiden, noe som står i sterk kontrast til bygningen på utsiden og bygningene rundt. Et godt eksempel er bildet til høyre.

Jeg har alltid med meg kamera når jeg reiser rundt og prøver å ta litt bilder når jeg kan. Min kjære kone har dessverre vært forkjølet siden vi kom ned hit, så da har jeg hatt muligheten til å trave litt rundt i nabolaget her og ta noen bilder og sitte foran pcen å redigere litt på de.

Mesteparten av bildene er ifra nabolaget her, men noen er fra en sightseeing tur vi tok med buss første dagen, før min kjære ble skikkelig forkjølet.

Kommer til å legge ut litt bilder etterhvert som jeg tar dem, vi skal være her nede i 14 dager.

I følge reiseguiden er det 403 severdigheter innenfor en radius på 5 kilometer ifra leiligheten, så vi har nok å bruke tiden på om vi ønsker det.