Prosjekt slanking, mnd 1 – 95.1kg

Som nevnt tidligere så vil jeg legge ut en liten status for slankeprosjektet mitt i begynnelsen av hver måned, det er ikke så lenge siden jeg la ut første innlegg om dette prosjektet, så jeg hadde ikke regnet med noe spesielt stor endring denne gangen.

DSC_0130Til min overraskelse så viste vekta 95.1 kg i dag tidlig, mye av grunnen for dette er nok at inntaket mitt har gått mye ned, noe som betyr at kroppen forbrenner det jeg spiser isteden for å lagre det. Så mye av de nesten 2 kiloene siden siste innlegg er gammal moro som var «lagret» i kroppen.

På treningsfronten har jeg nå vært på Vallhall 3 ganger og skal dit i ettermiddag igjen, virker som trening mandag, onsdag og fredag etter jobb er en rutine som jeg greier å holde. Har to treningsveiledningstimer som jeg fikk ved innmelding, lurer på å bruke en av disse snart for å få en gjennomgang av hvilke øvelser som funker bra for meg og hvordan de gjøres så jeg ikke gjør noe galt og trener på meg skader.