Prosjekt slanking, mnd 3 – 94kg

2014-01-31 17.45.34

Her kommer som lovet den månedlige statusen, det går ikke fort, men vekta krabber sagte nedover, en kilo i mnd. Har fokusert mer på hva jeg spiser denne mnd, men har fortsatt tillatt meg selv å kose meg med mat. Jeg spiser bare konsekvent mindre porsjoner av det jeg spiser.

Treningen har jeg opprettholdt, mandag, onsdag og fredag. Begynner med 5-10km på trimsykkel etterfulgt av en runde på diverse apparater, merker allerede bedre kondis når jeg sykler og jeg øker jevnt og trutt på antall kilo på apparatene.

Idag brukte jeg en olabukse jeg ikke har greid å få på meg på mange år, så selvom vekta krabber sagte så merker jeg god forskjell fysisk. Velger å tro at noe av vekta er gjort om fra fett til muskler.

Et lite tips til de av dere som er som meg og synes at trimsykkel eller tredemølle er noe av det mest kjedelige i verden, jeg har lastet ned masse standup komikere i offline mode på spotify, dette hører jeg på mens jeg sykler. Dette hjelper veldig på å få fokus vekk fra det kjedelige. Hva du hører på er selvfølgelig opp til deg.

Bare ikke fall for fristelsen å bruke mobilen til andre ting mens du trener da dette er ansett flere steder som uhøflig, har fått noen blikk når jeg sjekker facebook eller tar telefonen når den ringer. Trening er trening, da lar man verden vente litt.