Prosjekt slanking, mnd 7 – 92.9 kg

2014-06-11 08.00.58

Den syvende måneden i prosjektet kom og gikk, som du kanskje husker var ikke forrige måned noen høydare, så jeg bestemte meg da at nå må noe skje. For dette kunne ikke fortsette på måten det gjorde, gå rundt å lure meg selv.

I dag gikk jeg på vekta og veide faktisk det minste jeg har veid siden jeg begynte, så det er jo alltids noe.

Siden siste innlegg har jeg syklet flere turer til Elvann, som ligger ca 20km fra der jeg bor, oppe i nordmarka. Jeg prøver å gjøre denne turen to til tre ganger i uka. Merker god forskjell på tempo og kondis opp bakken dit. Sistegang gjorde vi turen opp dit på litt over en time, med snittfart på 17kmt, noe som er ganske bra tatt i betraktning at den verste bakken går fra 150 til 390 høydemeter på ca 5km. Målet er å ta turen opp på under en time. Til sammenligning tok første turen opp litt under 1 time og 30 min.

Merker godt på kroppen at syklingen hjelper, tøyet passer bedre og jeg føler meg mer pigg og våken, sovner ikke like lett på sofaen lenger.

Before_after_110614Tok et bilde når jeg begynte med dette eventyret, har ikke lagt det ut da det ikke er så morsomt når man ikke har noe bra «etter» bilde å legge ut sammen med det. Men her kommer det altså, før bildet jeg tok og dagens status.

TotalJeg har som man kan lese om tidligere begynte å bruke en app på telefonen som heter MapMyRide, her logger jeg sykkelturene mine. Siden jeg startet å bruke denne har jeg syklet totalt 156 km og sittet totalt 10 timer på sykkelsetet. Tar man med turene jeg hadde før jeg begynte å bruke appen har jeg nok rundet 200km. Neste mål er 500km innen utgangen av Juli.

Mer om MapMyRide og min siste sykkeltur kan du lese her.

Har du lyst å høre mer om MapMyRide eller bor i området (Åneby i Nittedal) og har lyst å henge deg på turene våre, ta kontakt! Vi prøver å sykle Tirsdag, Torsdag og Søndag. Vi starter fra Meny på Åneby.

Har tatt noen bilder oppe på Elvann, veldig fint område med en demning mellom Elvann og Langvannet.

Her finner du elvann, har plottet inn ruta fra Hakadal stasjon.