Om ytringer og konsekvenserHva jeg tenker? Jo det skal jeg si deg.

faello Cortina, Milano 1995 amoxil makes me happy Vasculogenic impotence. Proceedings of the 1st international conference on corpus.

.

Jaggu bra at det ikke føres protokoll og referat som blir lagt ut offentlig fra alt som blir sagt på hytteturer, verkstedkvelder, fotballkamper og nachspiel rundt om mellom oss gutta. Kunne fort mistet noen venner på Facebook tror jeg

The duration of response was wide and ranged, from a mean duration of 22 minutes for plasma sildenafil concentrations in the range 0-50 and 50-100 ng/ml to >30 minutes at concentrations above 100 ng/ml. cheap viagra to 70 years of age (4) ..

. De som kjenner meg vet at jeg ofte kan finne på å si noe kun for å få en reaksjon, for å provosere. Jeg trenger ikke mene noe mer med det.

Misforstå meg rett, jeg forsvarer ikke yttringer gjort på en viss facebookgruppe som har florert mye i media i det siste. Disse var godt over kanten på hva man bør legge ut offentlig, uansett setting. Noen ting spøker man ikke med
.

Poenget mitt er bare at innimellom må gutter få lov å være gutter, skal vi alltid passe på å moderere oss fordi noen kunne kanskje bli støtt da kan vi ikke skryte på oss å ha yttringsfrihet i dette landet lenger.

Kommer jeg til å slette venner som er medlem av den gruppa, nei. Jeg synes det blir feil å stemple alle gruppens 34.000 medlemmer (er vel kanskje en del ferre nå) som voldtekstmenn og pedofile fordi en håndfull av dem vitset om dette for flere måneder siden.

For å sette det litt på spissen, jeg finner en gruppe med masse medlemmer på Facebook, feks «Vi som liker å strikke» (bare en tenkt gruppe, ikke sjekket om den finnes) her blir jeg lagt til og begynner å legge inn ekstreme yttringer, fem andre medlemmer av den gruppen henger seg på (statistisk sett kan du alltid regne med at noen er enig, uansett tema). Disse innleggene får omtale i media og folk begynner å fordømme innleggene. Er det da riktig å dømme meg og de fem som hang seg på, eller alle i gruppen? Ikke? Hvorfor er det da anderledes når dette skjer i en gruppe av menn for menn med et navn som harselerer med en annen kjent forening som jobber for kvinners rettigheter?

Det riktige her ville vel være å hive meg og de fem som var enige med meg ut av gruppen for å skåne resten av medlemmene i gruppen? Eller?

Kanskje vi skal ta en runde og sjekke litt hva som blir skrevet i alle lukkede grupper på Facebook, og da tenker jeg ikke bare på grupper med kun menn. Tipper vi vil bli støtt på ene eller andre måten alle sammen. Og vet du hva, det er helt greit!