Forte seg sagte

I desember 2012 viste vekta 99.7 (jeg har aldri veid over 100kg, men det var bare såvidt). Jeg fikk den ned rundt 92kg til brullypet i 2013, men la den raskt på meg igjen etterpå med bryllupsreise, jobb-bytte og flytting. Da viste vekta 97 før jeg greide å stoppe etegildet.

Jeg fikk nylig en datter (hun er 10mnd nå) og jeg skulle ut i pappaperm 3. Juli. Etter mange mislykkede forsøk på å gå ned i vekt så jeg nå en mulighet, det måtte da være lettere når jeg ikke måtte på jobb en 8-9 timer hver dag. Vekta viste 95kg når jeg gikk ut i perm for litt over en mnd siden.

Uken før jeg gikk ut i perm fikk jeg en Fitbit Charge 2 som jeg har brukt aktivt, den kommer med en app hvor du kan ha kontroll på skritt, kalorier forbrukt og en del andre ting. I løpet av dagen i dag vil jeg runde 500.000 skritt totalt siden jeg fikk den på armen 26. Juni.

Jeg har per nå gått 378km. Det har blitt mange trilleturer med den lille.

I dag tidlig viste vekta mitt første mål, 90kg! Dette er jeg veldig fornøyd med. Jeg hadde ikke regnet med å nå dette såpass raskt, men klager ikke.

For de som lurer så har jeg ikke fulgt noen streng diett, jeg har kun spist normal mat i normale mengder. Jeg har dog unngått unødvendig sukker og andre kaloritunge matvarer som uansett ikke er nødvendig i et vanlig kosthold. Jeg har kost meg nå og da med kake eller is når anledningen har bydd seg, noe som er viktig for å ikke gå helt i kjelleren.

Nytt mål er allerede satt, 85kg før jeg går ut av perm 11. September. Ønsk meg lykke til, jeg har trua.