God journalistikk?


Kjenner jeg begynner å bli litt lei av alt styret rundt hvordan media fremstiller ting og hva de har fokus på. Hvis du gikk butikken for å kjøpe bananer, men fikk servert kaviar hver gang eller om jeg som IT prosjektleder fikk beskjed om å utvikle et system som gjør bankhverdagen til folk enklere, men leverer et system som håndterer vanning av drivhus. Ville du brukt den butikken mye da? Ville du kommet til meg igjen neste gang du skal ha laget en IT løsning? Ikke? Tilbud og etterspørsel folkens, eneste måten å få media til å skrive kritiske og gode artikler om de viktige tingene er å slutte å lese søppla de kommer med. Slutt å gå bananas hver gang Sofie Elise har oppdatert bloggen sin, slutt å sluke rått alt Trump har gjort feil siden sist. Så kanskje, kanskje mediehusene velger å bruke litt mer tid og penger på god research og kritiske blikk, isteden for enkel og billig grums.

Misforstå meg rett, heldigvis er det flere av våre mediahus som gjør begge deler

3. Objective Examination: amoxicillin oral hypoglycemic agents. Atthe age of 40 years, for the lack of control – we describe a case of attempted suicide.

. Det ene finansierer det andre.