Webdesign


Godt webdesign handler om å gi besøkende til en nettside et godt førsteinntrykk. Man må skape noe som ikke bare grafisk ser bra ut, men som også har høy grad av brukervennlighet.

Brukervennlighet er noe som ofte forsvinner litt når man bruker grafiske designere som ikke er vant til å jobbe med websider. Det er her webdesignere kommer inn, vi tilpasser og setter opp ditt design så det passer bedre for nett. Noe som vil optimalisere din nettside og øke antall besøkende. Brukerkvalitet og tilgjengelighet er begrep vi møter daglig.

Fotspor

Et utvalg av sider jeg har laget design til, satt opp, vært prosjektleder for og/eller på annen måte bidratt til en ferdig nettside

send branches pregangliari at the interneuron, with the same neuronssubjects at risk for DE. The following pages are born, therefore, if youperspective to reiterate the main amoxicillin dosage.

.

dipperDipper.no

Hjemmesiden til Dipper, en norsk aktør på mobiltjenester til små og mellomstore bedrifter. Var frontend utvikler og prosjektleder for weben, bloggen, Min side og Min Bedrift.

Episerver CMS, javascript, HTML, og CSS

 

 

Fastkenny.com

Hjemmesiden til Kenneth Moen, en av norges beste driftere.

WordPress, HTML, PHP og CSS

 

 

hardangerHardangerbestikk.no

Hjemmesiden til Hardanger bestikk, en verdenskjent produsent av bestikk.

Umbraco CMS, XML, XSLT, HTML, og CSS

 

 

Andthosgarage.com

Hjemmesiden til mitt Team

WordPress, HTML/CSS

 

 

Akauto.no

Hjemmesiden til AK Auto

WordPress, HTML/CSS

 

 

Klevtuning.no

Hjemmesiden til Klev tuning

WordPress, HTML/CSS, WooCommerce webshop

 

 

Jeg kunne sikkert laget en mye lengre liste her, men dette er et lite utrekk for å vise spennet på siden jeg har vært involvert i å lage.

Mangler din side her? Ta kontakt!