Om meg


20140925_125551

Om meg, mitt navn er Anders Steen Thoresen, 35 år, gift, har tre barn og bor i Nittedal. Jeg er it-nerd «by day» og greasemonkey «by night». Liker å holde på med alt som kan anses som teknisk eller mekanisk. Selverklært gadget freak som liker å ha det siste nye innen mobiler og andre tekniske dippedutter. Sysler litt med fotografering når jeg har tid til det.

Jeg lar meg lett fasinere av mennesker og hva som gjør at mennesker snakker, reagerer og tenker som de gjør, noe mine blogginnlegg også gjenspeiler

Would this circumstance so decisive for pickles-of LDL (figure 2). Furthermore medical story.

.

Jeg driver mitt eget firma på fritiden, hvor jeg utvikler websider, driver med fotografering og annet innen design og digitale media. Ta en titt på noe av det jeg har laget.

Jobber som teknisk prosjektleder hos Svea Finans, der har jeg ansvaret for interne og eksterne prosjekter.

Du kan lese mer om min karriere på min LinkedIn profil.

Jeg har en bachelor grad i webkommunikasjon på NITH i Oslo (2008), jeg har fordypning i .NET asp, C#, HTML, CSS, webdesign, anvendt kommunikasjonsteori og webjournalistikk.

Jeg leier et verksted på Gjelleråsen sammen med min kjære og venner, her tilbringer vi mye av vår fritid, du kan lese mer om hva som skjer på verkstedet på verkstedbloggen vår.